Oana Zăvoranu şi-a pus bunica la îngrăşat

26 septembrie 2015 20:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ani de zile, bunica Fima, mama unuia dintre taţii vitregi ai Oanei Zăvoranu, a fost uitată de rude. Mama Oanei, Marioara, era cea care, teoretic, îi purta de grijă, însă bătrâna în vârstă de 91 de ani ajunsese piele şi os. Acum, Oana a pus-o pe picioare.

Imediat după moartea Mărioarei Zăvoranu, au ieşit la iveală multe secrete ascunse sub joben, decenii întregi. Bunica Fima a fost desconspirată, iar viaţa ei s-a schimbat radical în foarte bine. Din femeia piele şi os, confuză, deshidratată, umilită, închisă într-o aneză a casei din Afumaţi, acum a ajuns o bunicuţă invidiată de toată lumea, fericită, plină de viaţă, parcă nici n-ai zice că mai are un pic şi face 100 de ani. Şi totul se datorează nepoatei sale vitrege, Oana Zăvoranu, fata lui Ţutu care s-a ocupat personal de îngrijirea sa, i-a făcut toate analizele medicale şi are grijă să nu-i lipsească nimic.

“Bunica Fima este fericită, s-a îngrăşat câteva kilograme, are mâncare din belşug, este cineva acolo care o îngrijeşte, îi face curăţenie. Nu o să se mai întâmple niciodată ce s-a petrecut pe vremea Mărioarei, când a uitat de ea” ne-a povestit Oana Zăvoranu. Vedeta intenţionează să vândă casa din Afumaţi şi să o aducă pe bătrână într-unul din apartamentele ei din Capitală.

Mai multe