Oare nu i-a cerut buletinul? Giani Kiriţă s-a afişat cu o puştoiacă la plajă FOTO EXCLUSIV

17 august 2014 15:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dragostea nu ţine cont de vârstă! Pe această premisă se pare că merge şi fostul dinamovist Giani Kiriţă. Fotbalistul s-a afişat pe plajă în compania unei tinere domnişoare cu care a împărţit acelaşi şezlong.

E divorţat de şapte ani, dar nu pare să se grăbească din nou la însurătoare. Giani Kiriţă (37 de ani) încă mai copilăreşte. Fostul dinamovist a fost surprins recent pe litoral de fotoreporterii Click! în compania unei domnişoare foarte tinere, însă vârsta nu l-a împiedicat să o abordeze.

Cei doi au stat împreună pe acelaşi şezlong şi au discutat intens. Numai ei ştiu ce subiect au abordat, se pare că unul firerbinte, pentru că niciunul nu a dat semne că se plictiseşte. Fascinat de formele apetisante ale partenerei, Giani Kiriţă s-a lăsat dus de val şi nu a mai contat pentru el ce vârstă are domnişora în actul de identitate.

Tânăra a făcut furori pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie alb, însă a stat la plajă camuflată. Ea a purtat şapcă şi şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare.

Giani Kiriţă, în schimb, şi-a expus tatuajele în toată spelndoarea lor. Desenele de pe corp, nu puţine la număr, au atras privirile celor din jur.   

 

Mai multe