«Obsesia» soţilor Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu! Ce accesorii a «împrumutat» vedeta de la luptător

23 noiembrie 2017 8:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici a întors multe priviri cu ţinuta ei la Gala Unica, eveniment care a avut loc miercuri seară şi a strâns multe vedete de top. Cu apariţia ei, prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil" de la Kanal d le-a reamintit celor prezenţi de stilul atipic adoptat de soţul ei la nunta lor din urmă cu mai bine de o lună. Atunci, Andrei Neacşu a optat pentru un outfit casual, care a atras imediat atenţia asupra lui.

Ilinca Vandici este gazda unei emisiuni de stil, aşa că nu îşi permite să greşească atunci când vine vorba despre ţinute. Vedeta a aput o apariţie spectaculoasă miercuri seară la un eveniment monden. A purtat un top scurt, pe gât, şi un costum alb cu pantaloni, de sacou fiind prinse nişte libelule.

Aceleaşi  accesorii le-a purtat şi soţul ei, luptătorul Andrei Neacşu la nunta lor. Tânărul a atras atunci atenţia cu stilul nonconformist pe care l-a adoptat în ziua cea mare. Andrei a îmbrăcat un costum de culoare neagră, iar pe scaou şi-au făcut loc nişte accesorii care l-au scos rapid din anionimat. A înlocuit cămaşa clasică cu un tricou, iar pantofii eleganţi, cu unii extravaganţi, plini de strasuri.

La nuntă, Ilinca a purtat trei ţinute, între care una masculină cu sacou şi pantaloni, iar miercuri seara parcă şi-a amintit de acest stil şi ş-a îmbrăcat din nou  uşor masculin. Vedeta a accesorizat ţinutei, dincolo de libelule, o şapcă, şi pantofi stiletto.  

Mai multe