Octavia Geamănu s-a întors la ştiri după 9 luni

29 iunie 2017 8:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

După o pauză destul de lungă, Octavia Geamănu a revenit la pupitrul ştirilor. Vedeta Antena 1 prezintă "Observatorul" de weekend. Blonda a absentat motivat de la muncă 9 luni, fiind în toată această perioadă în concediu de maternitate. Prezentatoarea a devenit mămica unui băieţel superb pe care l-a botezat în urmă cu doar câteva luni, în mare secret.

Prezentatoarea de ştiri de la Antena 1, Octavia Geamănu, s-a întors în televiziune. Soţia lui Marian Ionescu şi-a reluat locul la pupitrul ştirilor weekend-ul trecut la Observator. Vedeta a devenit pentru prima dată mămică în toamna când i-a dăruit un băieţel lui Marian Ionescu (53 de ani), liderul trupei Direcţia 5, cu care este căsătorită din 2015. După o sarcină cu probleme, prezentatoarea a lăsat liber scaunul de la „Observator Special“ în luna septembrie 2016, dar a revenit dornică să se reîntâlnească cu telespectatorii.

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu s-au căsătorit în februarie 2015, în secret, la Galaţi, acolo unde formaţia Direcţia 5 se afla în turneu, iar lunile trecute la fel de discret şi-a botezat băieţelul. "Am fost doar noi, naşii şi familia, la mănăstirea Ghighiu", a aspus ea la Antena 1. 

Mai multe