Octavia Geamănu s-a măritat cu Marian Ionescu. Prima declaraţie a liderului trupei Direcţia 5

1 februarie 2015 16:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bombă în showbiz! Burlac convins, Marian Ionescu (54 de ani) s-a însurat! Aleasa inimii lui este nimeni alta decât Octavia Geamănu (31 de ani), femeia cu care are o relaţie de ceva timp.

Prezentatoarea a fost cea care a făcut anunţul şi le-a dat vestea cea mare apropiaţilor. "Ne-am căsătorit. Ieri (n.r. 31 ianuarie). Extravagant, ca aproape tot ce înseamnă rock. Weekendul de miere:) îl petrecem în turneu. Să fiţi fericiţi şi să aveţi norocul de a fi alături de oamenii pe care îi iubiţi", a scris vedeta tv pe pagina ei de socializare.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât Marian Ionescu este recunoascut pentru escapadele sale amoroase. Deşi în primăvara anului trecut cei doi s-au despărţit şi amândoi au ales să meargă pe drumuri separate, iată că lucrurile s-au îndreptat către o altă direcţie.

Nu de puţine ori, componentul formaţiei Direcţia 5 a fost surprins în compania altor domnişoare. Atunci când nimeni nu mai credea că cei doi au planuri serioase, iată că vedeta tv şi artistul s-au căsătorit sâmbătă (31 ianuarie) în mare secret. Contactat de Click!, Marian Ionescu a recunoscut că şi-a luat "adio" de la burlăcie departe de Bucureşti. "Nu ne-am dorit o nuntă fastuoasă. Am invitat doar prieteni apropiaţi şi colegii din formaţie. A fost un eveniment restrâns la Galaţi", ne-a declarat artistul. Întrebat dacă îşi doreşte moştenitori, Marian Ionescu a pasat o eventuală sarcină în grija Octaviei.    

Mai multe