Octavian Strunilă, despre un episod violent cu Doinița Oancea. „I-am dat o palmă! Am văzut cum îi curge sânge”

6 februarie 2022 19:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Octavian Strunilă este băiatul din Dorohoi care a dat lovitura în telenovele! Actorul a avut parte de un incident neplăcut la filmări. A lovit-o pe colega sa Doinița Oancea, din greșeală! I-a dat o palmă de neuitat, de i-a țâșnit sângele. Actorul a povestit că, după perioada telenovelelor, a urmat un declin în cariera sa și a „căzut în cap!”

Actorul Octavian Strunilă a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu circa 3 ani. După sucesul fulminant din „Inimă de țigan” și alte telenovele de succes, actorul a avut o perioadă în care a cunoscut declinul. A ajuns să fie dar afară din casă și cu rate enorme la bancă.

Telenovelele mi-au schimbat viața în bine, apoi în rău. După ce s-au terminat telenovelele am căzut în cap! Să vedeți cum s-a schimbat viața mea! Mie nu-mi ajungeam banii de joi până joia viitoare, deși luam cinci salarii de ale lui maică-mea. Cheltuiala era numai pe mese, mare noroc că nu s-au prins drogurile de mine.

Am pus ipotecă de gradul doi pe apartament la un moment dat, s-a tot adunat așa. Aveam un apartament cu două camere. A venit criza din 2009, s-au dus toate în jos, m-am trezit cu două camere în Vitan la o rată de 1200 de euro. M-am mutat la casă! Se auzea la radio că Strunilă e dat afară din casă!”, a declarat actorul în podcastul lui Cătălin Măruță. 

„Am o problemă să joc gol!”

Actorul a povestit despre începuturile lui în telenovele. Cele mai dificile au fost scenele în care trebuia să se dezbrace.

Am o problemă să mă dezbrac! Nu sunt vreun Dorian Popa! Chiar nu-mi place să joc gol! Când jucam în filmul lui Stere Gulea noi mai beam câte o bere! Stăteam numai în bar!

Eu eram mahmur, am vrut să mănânc o ciorbă de burtă că mi-era rău. O colegă m-a dus la un casting, mi-era rău de mor. Îmi dă o foaie să citesc textul,am dat o probă cu o cameră. La Magazinul Muzica, trebuia să joc un băiat de cartier, eram de acolo! Eu eram băiatul care apărea dintr-o dubă cu un cuțit în mână!

Primul rol a fost în <Numai iubirea>, cu Oana Zăvoranu și Pepe. Am avut noroc să nu fiu frumos. Dacă ști frumos joci rol principal. Am jucat numai de ăștia mici, i-am luat la rând. Am ras tot! Până și în Lala Band am jucat un rol! Am avut momente de sex, dar nu am avut parte de el.

„Am violat-o pe Adela Popescu!”

Am avut o scenă de viol cu Adela Popescu! Și-au luat amendă, nu știu cum s-ținut măsura. Și-au luat amendă foarte mare! Adela era cu hainele rupte, trasă de păr, agresată! Era mult pentru acordul părinților, era frig, iarna. Am făcut repede, că răcea Adela!”, a adăugat actorul. 

Cu Doinița Oancea, actorul a avut mai multe scene, unele dintre ele chiar violente.

„Doinița a fost soția mea vreo 600 de episoade, era Minodora Potocovaru. I-am dat la un moent dat o palmă și am văzut cum îi curge sânge pe dinți!  Așa mi-a zis Iura. Trebuie să-i dai pe bune, nu merge așa! Cred că m-a iertat!””, a povestit actorul.

La 41 de ani, Octavian Strunilă și-a dorit să facă o schimbare de macaz și a ales o altă carieră. A renunțat la scenă pentru a se ascunde în spatele camerelor.

Actorul din „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire” a decis să facă cu totul altceva și a început să regizeze.

 Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Mai multe