Octavian Ursulescu, sărut fierbinte cu Samantha Fox, în urmă cu 25 de ani

26 ianuarie 2020 19:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îndrăgitul moderator Octavian Ursulescu (73 de ani, 185 cm înălţime) ne-a povestit un episod foarte interesant din cariera lui. În urmă cu mai bine de 25 de ani, a avut ocazia de a se cunoaşte cu celebra Samantha Fox (53 de ani, 155 cm înălţime).

 „Cu câţiva ani în urmă, la finala «Top Model România», s-a petrecut o întâmplare tare simpatică. Fiind imortalizată, am descoperit-o recent în arhiva foto. Celebra Samantha Fox a fost invitată să susţină un recital la fostul club «Why Not?», care a găzduit evenimentul. Încă din culise, senzuala cântăreaţă m-a plăcut foarte mult şi m-a provocat, după cum se vede, la o îmbrătişare pasională. Pentru că în cursul recitalului său nu s-a mai putut stăpâni, sub privirile uimite şi şocate ale co-prezentatoarei Bianca Brad (51 de ani), Samantha s-a repezit între două cântece şi m-a sărutat cu foc pe gură”, ne-a povestit Octavian Ursulescu.

Gurile rele au spus că, pentru el, Samantha Fox ar fi fost în stare să renunţe la femei, fiind cunoscută orientarea ei sexuală.

Mai multe