Olga Bălan, «gravidă» la 47 de ani într-un film italian

25 octombrie 2016 21:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Româncele sunt tot mai ­prezente pe lista regizorilor italieni, iar actrița și cântăreața Olga Bălan (47 de ani) e şi ea pe cai mari în Italia!

Solista cu cei mai mari sâni naturali din showbiz, stabilită de peste 20 de ani în Cizmă, joacă acum într-o producție italiană, alături de actorul Massimo ­Wertmuller (60 de ani). În film, Olga are rolul unei românce, Petra, este soția lui Wertmuller și rămâne gravidă cu acesta. Pelicula se numește “Che vuoi che sia”, adică ”Nu contează”, urmând ca pe data de 9 noiembrie să aibă loc premiera în cinematografe. În aceeași producție mai joacă și actrița Anna Foglietta, dar și Edoardo Leo, regizorul filmului.

Filmările au avut loc la Milano și Roma. Olga Bălan s-a bucurat de o activitate intensă în ultima perioadă. În septembrie a mai prezentat un eveniment important la Roma, Festivalul Internațional Propatria, unde a cântat şi Laura Bretan. În 2010 a jucat în filmul ”Io Loro e Lara (Eu, ei şi Lara), al regizorului Carlo Verdone, unde a interpretat rolul unei imigrante din Republica Moldova.

Mai multe