Olga Bălan, solista cu cei mai mari sâni naturali de la noi, a ratat Eurovision Belarus

11 februarie 2019 14:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solista Olga Bălan (49 de ani) a ratat semifinalele naționale Eurovision. Deși spera să ajungă în finala din Belarus, iată că prestația ei nu a fost pe placul juraților, care au răsplătit-o doar cu aplauze, nu și cu note mari. Nici decolteul amețitor, nici fusta mini, nici dresurile sexy nu au ajutat-o.

Olga Bălan și-a încercat norocul săptămâna trecută, la concursul Eurovision Belarus. ”Am fost fericită să particip la Eurovision Belarus cu o piesă care-mi aparține, «Suflet pustiu», aranjamentul orchestral fiind realizat de Alberto Costa! A fost o experiență minunată, am fost tratată foarte bine, am ieșit pe toate posturile de televiziune în diverse interviuri. Mulțumesc lui Dragoș Zaharia (iubitul ei-n.r.), pentru că mi-a fost alături cu foto video și cu partea tehnică! Cred că am fost un pic penalizată, deoarece am cântat în limba română. M-am încăpățânat să cânt această piesă în limba română pentru că așa am simțit. Toți concurenții au cântat în limba rusă și in engleză”, a declarat artista în exclusivitate pentru Click!

Solista cu cei mai mari sâni naturali de la noi a profitat ănsă de ocazie și s-a bucurat, alături de iubitul ei, de o vacanță minunată la Minsk. ”Orașul Minsk este superb, este un oraș foarte curat, cu o arhitectură impunătoare, unde eu și Dragoș am putut să facem mai multe video și fotografii. Am văzut Opera, Filarmonica, am văzut Circul, iar frumusețea acestui oraș m-a încântat”, a mai spus ea.

Și Mihai Trăistariu se înscrisese la Eurovision Belarus, însă n-a mai ajuns să cânte pe scenă. O gripă păcătoasă i-a afectat vocea de cinci stele.

Mai multe