Olimpia Melinte a împlinit 34 de ani. Actrița din "Vlad" și-a etalat sarcina într-o poză superbă

9 noiembrie 2020 20:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Interpreta Elizei Dragomir din serialul "Vlad" (Pro TV), actrița Olimpia Melinte, a fost sărbătorita zilei de 7 noiembrie. Vârsta de 34 de ani a prins-o însărcinată cu al doilea copil și cu câteva proiecte dragi pe rol. Luni, 9 noiembrie, sezonul serialului "Vlad" ajunge la final.

Ne-am întâlnit cu Olimpia Melinte recent, la lansarea cărții regizorului Jesus Del Cerro, însă la vremea aceea nu anunțase că este din nou gravidă. Fericirea i se citea însă pe chip. "Strălucesc? Mulțumesc. Sunt fericită, cred, că am venit la lansarea cărții lui Jesus. Asta este motivul", ne-a spus Olimpia, care în ciuda agendei ocupate și-a găsit timp să revină pe băncile facultății. "În timpul liber îmi place să citesc. O să am de pregătit și teza de doctorat, pentru m-am întors la facultate, îmi era dor de cursuri. Am reușit și am intrat anul acesta la doctorat. Fac sport, călătoresc. Lui Sasha, fiul nostru, i-a plăcut foarte mult perioada asta în care am stat împreună", ne-a povesit Olimpia.

Olimpia Melinte, nominalizată la premiile Goya pentru rolul din "Canibal"

Olimpia Melinte s-a nascut pe 7 noiembrie 1986 la Iași, iar acum este una dintre cele mai în vogă actrițe din România. Până la 27 de ani, a jucat deja roluri principale în 5 lungmetraje românești și europene. Rolurile care au lansat-o au fost cele din filmele "Cele ce Plutesc" (regia Mircea Daneliuc) și Draft 7 (regia Luiza Pârvu). Printre titlurile importante din filmografia ei se regăsesc hiturile internaționale "Șapte fapte de milostenie/Sette opere di misericordia" (regia Gianluca și Massimiliano di Serio, o co-producție Italia-Franța-România) și "Canibal" (regia Martin Cuenca, Spania-Franța-România), care a avut premiera internațională la prestigioasele festivaluri de film de la Toronto și San Sebastian. În 2014, actrița a fost nominalizată la Premiile Goya (echivalentul spaniol al Oscarurilor), categoria "Revelația anului", pentru dublul rol din filmul Canibal.

Final de sezon spectaculos: Vlad își dezvăluie povestea

Luni, 9 noiembrie, urmărim spectaculosul final de sezon VLAD, un episod în care ies la iveală o mulțime de secrete bine păzite. Telespectatorii au avut parte de un sezon palpitant, pentru că treptat, tot mai multe elemente din puzzle au ieșit la lumină. S-a aflat paternitatea lui Matei, există bănuieli că Adrian Anuței nu a murit de fapt, iar Vlad este în pericol de a fi demascat. Tot la finalul acestui sezon, Vlad își va dezvălui povestea.

Citește și:

EXCLUSIV. Ce familie superbă are Olimpia Melinte! Primele declarații despre oprirea serialului "Vlad"

Olimpia Melinte goală, aşa cum nu o vezi în serialul „Vlad”. Câte transformări a suferit pentru roluri!

Mai multe