Olivia Steer, în lacrimi la tv: «Sora mea a aflat că are cancer când era însărcinată și după cinci ani a murit»

17 martie 2018 15:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu a povestit despre cea mai grea perioadă din viața ei și nu a înțeles nici până în prezent de ce a trebuit să-și piardă sora.

Lavinia, sora ei a murit după cinci ani de la naștere, iar Alex, fiul ei, seamănă foarte mult cu mama lui. Olivia Steer a izbucnit în lacrimi când a fost  întrebată despre sora ei.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer la Antena Stars.

Mai multe