Onoriu a scăpat fără închisoare după ce a incendiat maşina fostei iubite

1 decembrie 2017 18:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

De la iubire la ură a fost doar un pas! Daniel Onoriu (39 de ani) şi Simona Chiţac (37 de ani) au ajuns să-şi rezolve conflictele în instanţă, asta după ce, în urmă cu opt luni, pilotul, orbit de gelozie, a făcut un gest necugetat şi i-a incendiat maşina fostei iubite. Acum are de tras de pe urma acelei fapte.

Simona Chiţac zâmbeşte din nou! Fosta iubită a lui Daniel Onoriu a aflat recent decizia magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, în procesul în care nepotul solistei Gabi Luncă a fost acuzat de distrugere, după ce în primăvară a incendiat maşina acesteia.

“Obligă inculpatul ca, pe durata termenului de supraveghere (de doi ani şi opt luni, n.r.) să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 1. Contactată de Click!, Simona Chiţac s-a abţinut de la comentarii, dar ne-a lăsat de înţeles că nu jubilează.

Simona Chiţac se iubeşte cu un tânăr afacerist

“Despre sentinţă nu vreau să comentez, nu mi-am imaginat niciodată că aşa va fi finalul”, ne-a spus Simona. Totuşi, apropiaţii şatenei ne-au spus că Simona nu şi-a dorit ca Daniel să aibă de suferit din cauza ei. “Daniel poate ataca această decizie cu apel! Este bine că nu i-a dat cu executare. Ştiu că Simona nu a dorit să îi facă rău, singurul lucru pe care l-a vrut a fost ca relaţia să se încheie pe cale amiabilă şi atât, elegant şi civilizat”. Tot prietenii ei ne-au mai spus că Simona este fericită acum şi că a reuşit să îşi refacă viaţa după tot scandalul în care a fost implicată în ultimul an.

Tânăra, care trăieşte din activităţi de PR şi organizare de evenimente, se iubeşte cu Valentin Burada, un tânăr afacerist din Buzău, care deţine în Capitală o clinică specializată în intervenţii estetice. “Despre Vali şi noua relaţie aş prefera să vorbesc cât mai puţin. Acum sunt bine, liniştită şi m-am străduit să îmi fac o viaţă frumoasă, înconjurată de oameni care mă iubesc”, a declarat, pentru Click!, Simona Chiţac.

I-a achitat Simonei 10.000 de euro daune materiale

La 23 martie, pe fondul geloziei şi al stresului acumulat în urma despărţirii de Simona Chiţac, după o relaţie de 10 ani, Daniel i-a incendiat maşina. Deşi iniţial a negat acest lucru, ulterior a recunoscut şi a urmat, pentru el, o perioadă da calvar: 30 de zile de arest la domiciliu şi apoi plasarea sub control judiciar cu multe restricţii. Procurorii le-au interzis să comunice şi să se vadă. „Ultima dată când ne-am văzut a fost la secţia 2, chiar de ziua lui de naştere (8 aprilie), când Daniel s-a dus să-şi recunoască fapta”, a declarat Simona, care în toată această perioadă a avut o atitudine împăciuitoare. „Eu nu am depus niciodată plângere împotriva lui. S-a sesizat poliţia în acel caz. Ba chiar am declarat că nu voi întreprinde nici o acţiune penală sau civilă împotriva lui”, a spus Simona. Maşina incendiată era o Lancia Delta de culoare albă. În urma unei întâlniri la mediator, Daniel i-a achitat Simonei 10.000 de euro, daune materiale efective. „Nu am cerut daune morale. Am mai pus eu nişte bani şi mi-am luat un Q7”, ne povestea Simona.

Mai multe