Operaţiile estetice au dat roade. Cum arată Brigitte, după intervenţia la buze

3 iulie 2014 8:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt pare să-şi fi rezolvat definitiv problemele cu buzele. Operaţia din Germania, de la începutul acestei primăveri, a dat roade, iar efectele sunt remarcabile.

Soţia lui Ilie Năstase a venit, aseară, pe terasa unui mall din Capitală, unde a avut loc un eveniment caritabil. Zeci de vedete au defilat pe podium pentru o fetiţă bolnavă care are nevoie de bani pentru o operaţie în străinătate.

Brigitte nu a fost însoţită de soţul ei, ci de fiică, bruneta apărând din ce în ce mai des la evenimente însoţită de cea mică.

Ea a avut o ţinută relaxată, care i-a venit foarte bine şi a făcut-o să se remarce în rândul celor prezenţi. Remarcabile sunt şi buzele ei, mult mai mici decât acum câteva luni. Chiar dacă aspectul de "buze de răţuscă" nu s-a estompat complet, schimbarea este vizibilă.

S-a operat în Germania

Sătulă de aspectul de "buze de răţuşcă" cu care s-a ales în urma injectărilor cu acid hialuronic, Brigitte s-a operat, la începutul lunii martie, în Germania. "Acum 12 ani, mi-am injectat în buze bioalcamid, substanţă despre care s-a dovedit că are un crescut risc cancerigen. Eu nu am ştiut atunci ce-mi pune doctorul în buze. De-a lungul timpului, substanţa asta s-a strâns şi a migrat prin buze, iar singura soluţie este să o scot chirurgical", a declaratla acea vreme Brigitte Sfăt, pentru Click!

Mai multe