Cum arată Nicole Cherry după ce a născut și primele declarații despre fetiță: „Nu mai pot după ea”

28 noiembrie 2021 10:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicole Cherry nu-și mai încape în piele de fericire de când pe lume a venit fetița ei, Anastasia Maria! Nicole a născut, sâmbătă seara, o fetiță sănătoasă tun, după care este topită! Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, se simte perfect după naștere și nu arată deloc extenuată. Ba, dimpotrivă, se poate spune că a înflorit!

Nicole a publicat pe Instagram, duminică dimineață, poze cu ea și cu bebelușa nou-venită pe lume, făcându-i și o declarație de dragoste micuței, pe InstaStory. „E minunată, nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Mulțumim, am primit enorm de multe mesaje. Ne vedem curând. Suntem bine!”, a spus Nicole, pe Instagram.

Fetița lui Nicole Cherry s-a născut sâmbătă, 27 noiembrie, la mică distanță de data de naștere a mamei sale. Nicole Cherry este născută pe 5 decembrie, așa că luna viitoare va împlini 23 de ani. Solista și fetița ei au același semn zodiacal, Săgetător.

I-a pregătit o cameră de vis micuței Anastasia!

Nicole Cherry abia așteaptă, acum, să vină acasă cât mai repede cu micuța ei Anstasia. I-a pregătit bebelușei o cameră de poveste, pentru care a ales un mobilier și niște accesorii speciale, de inspirație scandinavă. Patul micuței este unul alb, din lemn masiv, pe care fetița îl va putea folosi până la vârsta de 5 anișori. Nicole și partenerul ei, Florin Popa (30 de ani), s-au logodit în octombrie 2021. Între artistă și partenerul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență însă pe care Nicole o consideră un real avantaj. „Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam”, a mărturisit Nicole, după ce a trecut printr-o serie de decepții în dragoste, cu ultimii iubiți pe care i-a avut. Iată, însă, că acum soarele a răsărit pe strada „Cireșicăi”, care a devenit mămică de tânără, așa cum și-a dorit dintotodeauna.

Citește și:

Nicole Cherry a născut o fetiță! Prima imagine cu micuța, din maternitate

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Într-o lună va deveni mămică

Mai multe