Oreste, prins sub influența drogurilor la volan. Polițiștii i-au deschis dosar penal

11 noiembrie 2021 17:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Oreste Teodorescu a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri sub influența substanțelor interzise.

Oamenii legii i-au întocmit lui Oreste un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Prezentatorul TV a fost oprit de polițiștii de la Rutieră pe data de 2 noiembrie pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

Polițiștii i-au cerut lui Oreste să sufle în aparatul Drug Test, iar rezultatul ar fi fost unul pozitiv. Așa cum se întâmplă în aceste cazuri, prezentatoru de televiziune a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală unde i-au fost recoltate probe de sânge, informează Antena 3.

Pe numele lui Oreste Teodorescu a fost demarată o anchetă pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive care a fost deja înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Oreste mai are antecedente de acest gen, după ce în anul 2018 a fost dus la DIICOT Ploiești pentru a fi audiat într-un dosar de trafic de droguri în care au fost implicate mai multe persoane publice printre care și regretatul designer Răzvan Ciobanu. 

Mai multe