Orgie la ”Insula iubirii”! Sex pe plajă, sex în cameră, sex în văzul lumii

30 iunie 2016 10:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nimeni nu a rămas ”neprihănit după emisiunea de miercuri, 29 iunie. La ”Temptation Island – Insula iubirii”, a fost noaptea imaginilor explicite. Atmosfera s-a încins în timpul unei petreceri și toți concurenții au căzut pradă ispitelor.

”Luați-vă o cameră”, a venit îndemnul, atunci când concurenții au lăsat impresia că au uitat că sunt priviți și s-au lăsat în voia atingerilor interzise. A fost doar începutul, astfel încât la un moment dat  telespectatorul a ajuns să se întrebe cine nu face sex în cele două case din Thailanda.

Pe ecran rulau imagini interzise din ambele case și de pe plajă. Nu mai încape îndoială, s-a făcut sex la ”Temptation Island – Insula iubirii”! Întrebarea e acum nu cine a rezistat ispitei, ci dacă a rămas vreun concurent neispitit.

Pe de altă parte, Medana suferă și îi e dor mai mult ca niciodată de iubitul ei, care între timp s-a lăsat ispitit și și-a dat frâu liber imaginației. Nu toate se potrivesc în dragoste, iar Medana a simțit asta pe propria piele. Atunci când a ajuns la concluzia că Robi este bărbatul vieții ei, iubitul său începe să o curteze pe Deea. Și nu o face oricum ci cu un sărut pasional plus atingeri interzise. Totul capătă o turnură neașteptată în relația celor doi.

Mai multe