Oţil, bun la toate la înmormântarea "socrului"

26 august 2014 22:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu (45 de ani) e de nerecunoscut de două zile, de când a primit cumplita veste că tatăl ei, Florin Ţiganu (67 ani), a pierdut bătălia cu o boală nemiloasă, cancerul. Cu lacrimi în ochi şi epuizată de suferinţă, ea n-a fost lăsată la greu, ieri, în ziua înmormântării, de iubitul ei, Dani Oţil.

Mihaela Rădulescu (45 de ani) a avut dintotdeauna o relaţie specială cu părinţii săi pe care, pentru a-i avea cât mai aproape, i-a adus din Piatra Neamţ, la Bucureşti, unde le-a predat cheile unei case cochete.

Deşi zguduită de cele întâmplate, ea a dovedit că a moştenit de la  Florin Ţiganu tăria de caracter, concentrându-şi atenţia asupra mamei şi fratelui ei, aflaţi în stare de şoc.

Pe lângă membrii familiei sale, diva l-a avut aproape la capela din Izvorani, unde a fost depus trupul neînsufleţit al tatălui său, şi mai apoi la cimitirul din acelaşi sat, şi pe Dani Oţil.

Îmbrăcat în blugi şi tricou de culoare neagră, “matinalul” Antenei 1 şi-a făcut ieri apariţia la biserica din Snagov încă de dimineaţă.

Vizibil afectat de suferinţa iubitei sale, Dani (34 ani) a preluat fără ezitare îndatoririle de cap de familie.

După ce a încurajat-o pe mama Mihaelei şi a schimbat amabilităţi cu restul rudelor, a ajutat-o pe bunica vedetei, imobilizată într-un scaun cu rotile, să fie ridicată pe scările bisericii, a cărat florile şi jerbele la cimitir şi a susţinut-o pe Mihaela atunci când sicriul a fost coborât în groapă.

În acele momente cumplite, şi lui Dani Oţil i-au curs câteva lacrimi pe obraz, semn că, în spatele durului din concursurile de enduro, se ascunde, totuşi, o fire sensibilă.

Mai multe