Otilia Bilionera a fost eliminată de la Fermă, după duelul cu Diana Belbiță

25 aprilie 2019 23:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

De la începutul emisiunii «Ferma – Un nou început!», Diana Belbiță a fost una dintre cele mai evitate fete la duel. Cu experiența și toate medaliile câștigate, Diana este, într-adevăr, un adversar redutabil pentru oricare altă concurentă din fermă. Însă Moroșanu a decis că este momentul ca Diana să se confrunte cu una dintre celelalte fete.

Otilia Bilionera și Diana Belbiță au intrat la duel, iar tensiunea a fost la cote maxime. Diana spune: “Moro nu mă trimite acasă, mă trimite la un război pe care știe că am să-l câștig!”

În Săptămâna Mare, surprizele se țin lanț: Feli a intrat în fermă, le-a cântat fermierilor cele mai îndrăgite piese și i-a ajutat să uite, pentru o perioadă, de orice alianțe, strategii sau dușmănii.

Otilia Bilionera a părăsit Ferma

Din păcate, competiția Ferma s-a încheiat pentru Otilia Bilionera, chiar dacă a tras tare să rămână în competiție. Cele două s-au pregătit intens înainte de probele care au fost realizate ca fiecare concurentă să aibă șanse egale.

Prima probă a fost una destul de ușoară pentru Diana Belbiță care s-a descurcat de minune. Cele două fete au fost nevoite să doboare o serie de ouă colorate de pe un etajer. Diana Belbiță a câștigat prima probă, însă și Otilia s-a descurcat de minune.

Pentru proba a doua, fetele au fost nevoite să pescuiască ouă colorate timp de 10 minute. De data această, Otilia s-a descurcat mult mai bine decât Diana Belbiță, reușind să demonstreze îndemânare. Otilia Bilionera a câștigat cea de-a doua probă a ediției.

La proba a treia au fost nevoite să răspună la 10 întrebări. Din păcate pentru Otilia, Diana Belbiță a câștigat runda, reușind să rămână în competiție.

„Am o senzație de tristețe, dar sunt și foarte eliberată. Muzica mă cheamă, fanii. Mi-e dor de familie, de iubit. Îmi pare rău că-i las în urmă pe colncurenți”, a declarat Otilia după ce a fost eliminată.

Mai multe