Otilia Bilionera s-a căsătorit în mare secret! Primele declaraţii despre eveniment: ”Am cerut 5.000 de euro!”

26 iunie 2019 18:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebra cântăreaţă Otilia Bilionera este îndrăgostită nebuneşte, motiv pentru care a acceptat propunerea partenerului ei de a se căsători. Totul s-a desfăşurat în mare secret, însă cum artista a oferit detalii despre marele eveniment.

Invitată în platoul emisiunii “Vorbeşte Lumea”, Otilia Bilionera a rememorat ziua în care a fost cerută de soţie de bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de şapte luni. 

 “Eram în Turcia şi el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Şi ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinaţia perfectă. Da, şi este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem acelaşi Dumnezeu, adică tot în faţa Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradiţiile noastre.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Detalii sfâşietoare despre Edith Gonzalez! Inima actriţei s-a oprit de două ori, dar prima dată medicii au readus-o la viaţă

Dieta mediteraneană, cheia către un trup perfect! Ce alimente sunt permise

Mai multe