Ozana Barabancea, despre moartea Denisei Manelista: ”Moment de bucurie”

23 iulie 2017 15:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Duminică, 23 iulie, Denisa Răducu, zisă Denisa Manelista, a murit, răpusă fiind de cancer hepatic. Nemiloasa boală a doborât-o, în urma ei rămânân familia, prietenii și fanii îndurerați. Ozana Barabncea a fost și ea marcată de vestea primită și a scris câteva rânduri despre tragicul eveniment.

Mai multe personalități publice, din muzică și nu numai, sunt în lacrimi de când au aflat că Denisa Răducu a pierdut lupta cu moartea și nu se mai află printre noi. Cu toate că manelista și Ozana Barabancea nu s-au cunoscut personal, soprana știindu-o și cunoscându-i povestea de la tv, aceasta a fost mișcată de povestea și chinurile cumplite prin care Denisa a trecut înainte de a-și da duhul.

”Un gând pios și o rugăciune pentru sufletul Denisei Răducu (manelista)! Un copil ce nu și-a trăit copilăria muncind pentru alții! Un suflet curat și bun, un artist generos și sufletist! Deși drumurile noastre au fost paralele m-a impresionat extrem povestea și destinul ei! E nedrept să pierzi un copil atât de bun! Dar trecerea la Domnul este întâlnirea cu Hristos! Moment de bucurie pentru sufletul ei, spre viața veșnică! Dumnezeu să o aibă în pază! Dumnezeu să o odihnească și pe noi să ne întărească!Toți suntem datori cu o moarte! E important să avem asta în minte ca sa fim atenți cum trăim! Denisa, dragă, zbori în lumină!”, a scris Ozana Barabancea pe pagina ei de Facebook.

Denisa a încercat mai multe metode pentru a se însănătoși, apelând chiar la remedii naturiste din partea unui vraci, a mers la cei mai buni medici din Europa și a sperat mereu într-un miracol. Cântăreața  a mers și la o clinică de specialitate din Viena,  acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei. 

Din păcate, nimic nu a putut-o ajuta, Denisa fiind răpusă de  carcinom hepatocelular, o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie. Tumora dezvoltată în zona fictului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului. 

Mai multe