Ozana Barabancea, femeie și mamă împlinită. Imagini de colecție cu cei doi copii

4 iulie 2017 20:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ozana Barabancea se consideră o femeie și o mamă împlinită și asta datorită celor doi copii ai ei, Andrew (17 ani) și Gloria (13 ani). Artista a trecut prin mai multe transformări în ultima perioadă, însă a fost susținută la orice pas de cele două comori ale sale.

Ozana Barabancea a publicat pe contul ei de Facebook mai multe fotografii cu cei doi copii pe care îi crește singură, după ce a divorțat de pianistul Sorin Terinte în anul 2004. Cu toate acestea, jurata de la ”Te cunosc de undeva” i-a crescut cu multă dragoste și s-a dedicat întru totul creșterii lor frumoase și sănătoase, cu toate că, poate, uneori, programul încărcat pe care îl avea ar fi putut-o împiedica.

”Pentru ei doi trăiesc, respir, rezist, îndrăznesc, reușesc! Și toate acestea cu ajutorul lui Dumnezeu, preaBunul” a fost descrierea pe care artista a atașat-o fotografiilor care ilustrează împlinirea și mândria de a fi mamă în ochii Ozanei.

Ozana Barabancea vorbește mai mereu despre cei doi copii ai ei. Mai exact, despre cum ei o sprijină și îi dă curaj în deciziile pe care le ia. De curând, artista a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, mărturisind că cei care au încurajat-o să facă acest pas au fost Andrew și Gloria.

Mai multe