Ozana Barabancea, în costum de baie! Cum arată soprana

19 iulie 2016 18:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

La trei ani de când s-a afişat în costum de baie la "Splash! Vedete la apă!", Ozana Barabancea a avut curajul să o facă din nou. Soprana se află în vacanţă, iar pe reţeaua ei de socializare au început să apară imagini cu vedeta la malul mării. Îmbrăcată sumar, artista le-a arătat fanilor că se relaxează pe plajă, departe de ochii curioşilor.

Nu este pentru prima dată când Ozana Barabancea apare în costum de baie, dar de fiecare dată când o face stârneşte un val de critici din cauza formelor voluptoase. Soprana a apărut îmbrăcată de plajă pe reţeaua de socializare, iar admiratorii nu au întâziat să-i aprecieze curajul. Cu chipul ascuns sub o pălărie de soare cu boruri largi, artista a renunţat la haine şi s-a relaxat fără să-i pese de cei din jur.

Curaj a avut şi în urmpă cu trei ani când la un show televizat a sărit în apă de pe o platformă înalăt de 7 metri, îmbrăcată tot în costum de baie, dar o piesă vestimetară dintr-o bucată, care îi acoperea imperfecţiunile corpului. 

Cântăreaţa este cunoscută pentru stilul său excentric şi carisma în faţa camerelor de filmat. Ea a acceptat provocarea lansată de producători de a sări în bazin la emisiunea Spalsh! Vedete la apă, deşi era conştientă că apariţia ei nu va rămâne fără ecou.

Mai multe