Ozana Barabancea, între «Te cunosc de undeva!» şi concertul cu fiica ei

6 aprilie 2022 18:34   Vedete românești

Jurata de la show-ul transformărilor de la Antena 1, „Te cunosc de undeva!”, are şi alte proiecte în afară de emisiune.

Iată că Ozana Barabancea (52 de ani) a povestit pentru Click! ce proiect are în perioada imediat următoare.

„Pe 16 aprilie voi susţine un concert alături de Orchestra Lumini Sonore, pe care am înfiinţat-o de Buna Vestire în 2018! Voi dirija şi voi cânta, voi recita şi voi povesti alături de solişti vocali (Arlinda Moravă, Cristian Faur, Ina Elena Dincă, Vlad Miriţă, Cristiana Damian, Codruţ Croitoru) şi nu în ultimul rând o voi dirija pe fiica mea, Gloria Barabancea. Aşa că vă invit pe 16 aprilie la Teatrul Elisabeta, începând cu ora 19.00”, ne-a mărturisit vedeta de la „Te cunosc de undeva!”. 

Ozana Barabancea și-a îndrumat cei doi copii, Andrew și Gloria, pe calea muzicii, acordându-le toată îndrumarea și susținerea de care aveau nevoie.

”Copiii mei au fost îndrumați să urmeze acest drum, pentru că au toate datele native necesare, cât și sfaturile mele. Pentru viitorul apropiat pregătim un concert unde eu voi dirija orchestra și Gloria va fi solistă. Și Andrew face parte din acest proiect, el acompaniindu-mă pe mine în cadrul orchestrei, când eu voi cânta vocal”, a declarat Ozana într-un interviu mai vechi pentru Click!

Citește și: Miracolul care a reapropiat-o pe Ozana Barabancea de Dumnezeu: "A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni"

Cine e Ozana Barabancea

Deși toată lumea o știe din show-ul transformărilor de la "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, solista și actrița are o carieră plină de realizări. S-a născut în București și este cântăreață de operă dar și de jazz și a făcut parte din distribuția muzicalului "Chicago".

Este profesoară de canto și are o mulțime de activități interesante. A jucat chiar și în două producții cunoscute: serialul "Doctori de mame" în 2008 și în pelicula "Supraviețuitorul", în același an. Are doi copii și este divorțată.

Citește și: Fiica Ozanei Brabancea este pasionată de pian și participă la competiții internaționale

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe