Ozana Barabancea, la o săptămână după micşorarea stomacului: "Am slăbit 7 kg!"
Deşi a făcut drumuri până în Turcia ca să afle toate detaliile intervenţiei de micşorare a stomacului, Ozana Barabancea (47 de ani) s-a operat până la urmă la o clinică din Bucureşti în urmă cu o săptămână. Soprana şi-a tăiat stomacul şi a povestit că a făcut acest pas pentru a fi sănătoasă pentru copiii ei.
Ozana Barabancea şi-a luat inima în dinţi şi s-a tăiat stomacul. Asemenea altor vedete din România, care au trecut prin această experienţă, soprana are acum un stomac cât un creion. Ea a dat detalii despre intervenţia prin care speră să dea jos kilogramele care nu-i dau pace.
"Cred că m-am îngrăşat pe fond nervos. Am vrut să mă operez iniţial în Turcia, unde eram programată la 4 iulie, dar am ajuns la spitalul Monza, la dr. Rubin Munteanu, care mi-a spus că «decizia este mai importantă decât incizia». Este un act de mare curaj, pe care nu credeam că pot să-l fac. Eu sunt sănătoasă tun, dar nu eram mobilă, nu puteam să fac mai nimic, să mă joc cu copiii mei. Eu fac de patru luni sport de patru ori pe săptămână, dar nu am dat jos cât am vrut eu, iar mâncatul ăsta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am să beau trei săptămâni lichide, supe strecurate, ceaiuri. Dacă puteţi să credeţi am savurat linguriţă cu linguriţă un iaurt de băut. Am spus adio tuturor băuturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool", a spus vedeta la Antena 1.
Soprana a rămas doar cu 15 la sută din stomac. Operaţia a fost făcută laparoscop, iar ea se simte extrem de bine la o săptămână după intervenţie. "Costul operaţiei variază de la 4-500 de euro la 12.000 de euro. Doctorul, mi-a tăiat centrii foamei, aşa că într-o săptămână am slăbit 7 kilograme. Există şi dezavantaze, se lasă pielea, deci trebuie să faci sport", a completat Ozana Barabancea.