Ozana Barabancea vorbeşte cu lejeritate despre moarte: «Fac cea mai bună colivă!»

7 februarie 2018 23:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ozana Barabancea este o femeie foarte credincioasă. Merge foarte des la biserică și se simte foarte bine. Vedeta a mărturisit că moartea nu o sperie şi chiar îi pregăteşte pe cei din jur să privească detaşat aceast moment inevitabil. Soprana a explicat că şi-a pierdut părinţii şi după moartea lor a învăţat să facă cea mai bună colivă pentru care are un ritual special.

Ozana Barabancea (49 de ani) vorbeşte deschis despre moarte. Invitată la o emisiune tv, vedeta a povestit că primea mesaje de la tatăl ei mort, motiv pentru care a învăţat să facă colivă şi să-i ţină toate slujbele de pomenire. "Tata m-a anunţat că peste 16 zile de la decesul lui vor vorbi. Fac cea mai bună colivă din lume şi pot concura cu oricine se dă specialist. O rog pe Gloria (n.r. fiica) să mă ajute. Ea spală grâul în 9 ape ( n.r. corespunzătoare celor 9 cete îngerești) şi cel mai important este fecioria ei. Am făcut pentru tatăl meu toate pomenile şi ultima dată pentru un coleg. S-a mâncat toată. (...) Nu trebuie să ne fie frică de moarte. Eu i-am pregătit pe cei pe care îi cunosc şi le-am spus că acest moment este de fapt întâlnirea cu Hristos", a povestit soprana cu detaşare.  

Ritualurilor religioase, Ozana Barabancea adaugă și o dietă prin care duce o viață sănătoasă, mai ales că a și suferit o operație la stomac, aceste lucruri făcându-o să se simtă un om împlinit. Vedeta a slăbit 40 de kilograme şi merge la sală pentru a se tonifia. În paralel cu exerciţiile fizice, vedeta a apelat recent şi la medicul estetician, care i-a făcut un liftin facial. 

Mai multe