Pamela de România a depus plângere penală împotriva lui Liviu Guţă

27 iunie 2014 20:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Click! a aflat că Simona Trașcă vrea ca manelistul să plătească scump pentru că a intrat noaptea peste ea în cameră, într-o pensiune din Sighișoara.

Se îngroaşă gluma! Ceea ce părea un scenariu se transformă de la o zi la alta în scandal de proporţii. După ce a spus miercuri noaptea că Liviu Guţă era cât pe ce să o violeze, joi dimineaţă spunea că nu va face demersuri legale, dar Click! a aflat că Pamela de România nu s-a ţinut de cuvânt. Ea a formulat la poliţie o plângere penală împotriva manelistului.

Miercuri noapte spunea că a scăpat ca prin minune de viol, dar joi petrecea în voie, când a fost vizitată la pensiunea din Sighişoara de reporterii Click!

În timp ce Liviu Guţă (35 de ani) a plecat la Bucureşti, Serghei Mizil, George Papari şi prietenele ei au rămas să-i aline Simonei Traşcă, alias Pamela de România (34 de ani), supărarea. Înconjurată de prieteni, Pamela a petrecut ore bune la restaurant, doar-doar o mai uita de oful ce-i apasă inimioara!

Cu faţa plânsă, vizibil nervoasă şi afectată de scandal, blonda a vorbit întruna la telefon! Doar la glumele siropoase ale celor de faţă mai schiţa câte un zâmbet. Click! a aflat şi motivul pentru care Simona era atât de preocupată.

În cele din urmă, a luat decizia să depună plângere la poliţie împotriva lui Guţă.

Simona Traşcă s-a prezentat joi după-amiază la Poliţia Municipiului Sighişoara, la personalul de serviciu. Acest lucru a fost confirmat de surse poliţieneşti: „A făcut o plângere penală care acum se află în circuitul administrativ. Parchetul a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, loviri şi alte violenţe şi violare de domiciliu”.Ca să-şi susţină prietena, Serghei Mizil se bate cu pumnii în piept că are dovezi foarte importante în acest dosar. „Am o casetă în care el (Liviu Guţă, n.r.) spune că vrea să o violeze două ore şi să o tâlhărească pe Simona”, a declarat Mizil, pentru reporterii Click!

În apărarea Simonei sare şi prietena cea mai bună a acesteia, Cristina Roman: „Guţă e schimbat spre rău atunci când se îmbată foarte tare. Are un comportament deviant. Simona mi-a spus că intenţionează să depună plângere la poliţie. Eu nu cred că a fost o înscenare, la cum o cunosc pe Simona. A dat buzna peste ea, deşi nu avea ce căuta într-o cameră în care nu a fost invitat. Asta cred că este marea lui greşeală. Simona este o fire vulcanică, atunci când este provocată răspunde pe măsură sau chiar puţin mai mult. Dar în filmarea asta era foarte nervoasă şi plângea”, a spus Cristina, pentru emisiunea „Click!”.

Tot ea a mai spus că lui Guţă i s-a pus pata pe Simona, dar sentimentele nu i-au fost împărtăşite şi asta e posibil să-l fi enervat: „Simona are un iubit de şapte luni, este maxim de îndrăgostită”.

Liviu Guță: «Mi-am cerut scuze că am spart ușa»

Guță are și el varianta lui de povestit. „Am plecat la filmare și între timp s-au făcut niște chestii de prost gust. N-a fost nimic, astăzi dimineață (joi, n.r.) am băut cafeaua cu ea şi mi-am cerut scuze că am spart ușa”, a spus Liviu Guță, pentru emisiunea „Click!” „Era în pat. M-am dus la ea: «Ce-ai de mă înjuri?» După aia a luat telefonul și a început teatrul... Poliția... Pe mine mă supără faptul că am băut, eu nu beau, n-am băutură acasă. Simona a sunat-o pe soția mea și i-a spus să stea liniștită că nu s-a întâmplat nimic”.

Mai multe