«Păpușica în ie» a primit «botezul» pe scenă de la Furdui Iancu

21 februarie 2020 19:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tânăra Paula Hriscu (28 de ani), care a văzut moartea cu ochii, în urmă cu șase ani, după ce a fost diagnosticată cu hemoragie internă, a susținut, zilele trecute, un concert de proporții.

Ea a primit „botezul” pe o scenă mare din Cluj de la interpreţii de muzică populară Niculina Stoican, Nicolae Furdui Iancu, Marius Ciprian Pop, Ionuț Fulea, dar și de la Aurel Tămaș.

„Acest spectacol a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o până în prezent în toată cariera mea. Spun asta pentru că a fost un succes încărcat de emoții constructive şi energii pozitive, un test în care am realizat că pot face față provocărilor de pe scenă. Publicul a fost minunat, a răspuns fiecărui artist cu multe aplauze. A fost un spectacol dinamic, cu multe cântece cunoscute, o bucurie de aproximativ 4 ore atât pentru spectatori, cât şi pentru artişti! O binecuvântare pentru care vreau să mulţumesc în primul rând lui Dumnezeu, dar şi tuturor artiștilor care au fost alături de mine la acest spectacol, artişti pe care îi stimez”, a mai spus Paula Hriscu, care a avut şi invitaţi speciali, pe Iuliana Tudor şi pe Elise Stan. 

Mai multe