Par cuplul perfect, dar adevărul ar fi altul! Picanterii din căsnicia Elenei Merișoreanu

1 iunie 2018 11:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pozează în familia fericită, însă Elena Merișoreanu (69 de ani) și soțul ei, Viorel, au fost la un pas de divorț, după ce solista l-a prins la începutul căsniciei cu o amantă. L-a iertat doar de dragul celor două fete ale lor, Raluca și Ella.

Pare cea mai fericită femeie, a vorbit adesea la superlativ despre Viorel, bărbatul căruia i-a jurat credință în urmă cu 43 de ani, dar căsnicia lor a fost serios zgâlțâită în anii tinereții, când acesta a călcat strâmb. Totuși, Elena Merișoreanu a avut puterea să treacă peste această ”rătăcire” a partenerului de viață.

”Cine spune că nu a avut probleme în căsătorie, minte! Eu și soțul meu avem o relație frumoasă, dar au fost și probleme. M-a înșelat și m-am gândit la divorț. Atunci a intervenit mama, care mi-a spus câteva vorbe pe care le țin minte și astăzi: ”Să destrami este foarte ușor, să contruiești este dificil”.

În plus, el ar fi rămas întotdeauna cel mai bun și singurul tată al fetelor noastre, așa că am depășit”, a povestit ea, la filmările emisiunii ”Totul pentru dragoste”, de la Antena 1. Elena le dă sfaturi prețioase femeilor măritate: ”Lăsați-l doar dacă vă bate, dacă nu aduce bani în casă și nu-și vede de familie și de copii, în clipa aia îl lași fără regrete. Altfel, te mai gândești”.

Artista a mai menționat că a fost la un pas de a se căsători cu un ambasador. Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cochete soliste de muzică populară, ea fiind prima vedetă care și-a făcut machiaj permanent: ”Eram mai mereu pe drumuri, nu aveam timp de machiaj, așa că am apelat la aceste tatuaje, în America”, a dezvăluit ea.

Mai multe