Parada sânilor la evenimentele mondene de săptămâna aceasta!

25 noiembrie 2016 17:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost o săptămână plină pentru vedetele noastre, căci în oraş s-au consumat, una după alta, mai multe petreceri mondene, gale, lansări de produse. Şi cum ţinutele nu se repetă, căci nu dă bine în poză, divele şi-au pregătit hainele cu atenţie, după criterii bine stabilite: să fie sexy, în tendinţe, originale şi să sară în ochi de la distanţă. Şi cum ar putea să se facă remarcate mai bine, dacă nu prin evidenţierea atuurilor fizice? Aşadar, în high life-ul dâmboviţean a fost parada sânilor naturali sau siliconaţi.

Adelina Pestriţu (29 de ani) şi-a pus silicoane uriaşe în primăvara acestui an, iar de atunci îşi etalează bustul ori de câte ori are ocazia. Miercuri, 23 noiembrie, La Gala Unica, bruneta a atras toate privirile cu decolteul generos, pus în valoare de sutienul superb.

La acelaşi eveniment au oferit spectacol sexy şi Lora (34 de ani), şi Adela Popescu (30 de ani), dar şi Deea Maxer (26 de ani).

Joi seară (24 noiembrie), la petrecerea revistei Beau Monde, ne-a atras atenţia Elena Gheorghe (31 d ani), care a purtat o rochie-sirenă, cu decolteu adânc.

Mai multe