Părăsită de tatăl copilului, Iulia de la Abracadabra a născut o fetiţă: "M-am trezit brusc singură"

23 iunie 2015 18:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Stănescu, care a devenit cunoscută prin intermediul emisiunii Abracadabra, a născut luni (23 iunie) la Spitalul Cantacuzino din Bucureşti, după o perioadă de grele încercări. Tânăra, părăsită de tatăl bebeluşului, a adus pe lume o fetiţă, pe nume Lia.

Iulia a ajuns în Bucureşti, pe 15 iunie, după ce a fost internată o perioadă la Timişoara. Tânăra, care s-a stabilit în America în urmă cu 13 ani, a revenit în ţară după ce a stat o vreme în Slovenia, unde l-a cunoscut pe tatăl copilului. Însă Iulia a avut un şoc când acesta a părăsit-o, deşi era gravidă. 

"Stăteam mereu împreună, am făcut planuri de copil, el îşi dorea mai mult copilul decât mine. Am zis că o să fie un tată exemplar. I-am spus că are fată. Eu eram foarte fericită, iar el mi-a pregătit o altă «fericire». Am rămas şocată când mi-a spus că are pe altcineva. M-am trezit brusc singură. Tatăl fetei nu ştie dacă am născut", a povestit Iulia, pentru "Acces Direct". 

Iulia va mai sta internată încă o săptămână, iar apoi va putea părăsi spitalul cu fiica ei. Cât despre tatăl copilului, tânăra nu are de gând să îi spună părea curând că fiica lui a venit pe lume. "Mă aştept la o reacţie negativă de la el, de asta nu mă grăbesc să îi spun", a mai spus ea. 

Cine este Iulia Stănescu

Iulia a apărut pentru prima dată la televizor la vârsta de patru ani într-o emisiune pentru copii, iar mai apoi ea a fost primită în marea familie Abracadabra. Interpretarea hit-ului “Inimă de ţigancă” a propulsat-o pe tânără imediat în inima fanilor. De altfel, Iulia a cântat imnul ţării chiar la gala de retragere a fotbalistului Gheorghe Hagi. Din 2003, însă, ea a plecat în SUA pentru a studia. Dragostea pentru tânărul sloven a adus-o înapoi în Europa, dar cum acesta nu doreşte să fie tatăl fetiţei încă nenăscute, este posibil ca Iulia să rămână în România.

Mai multe