Părinţii Mădălinei Manole vor custodia copilului

19 iulie 2010 15:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce l-au declarat responsabil de moartea fiicei lor, Eugenia şi Ion vor să-l dea în judecată pe Petru Mircea pentru a obţine custodia nepotului.

"De când l-a cunoscut pe acest bărbat, totul s-a ruinat. Nici în carieră nu a ajutat-o, i-a interzis să mai cânte melodiile lui Şerban Georgescu, iar acum a băgat-o în pământ. Dacă fata noastră s-a otrăvit, el a împins-o", a declarat mama Mădălinei Manole în exclusivitate pentru Click.

Hotărâţi să afle adevărul desprea moartea fiicei lor, cei doi vor să demareze o anchetă paralelă cu a procurorilor. În plus, o sursă apropiată familiei a mărturisit că aceştia şi-au angajat un avocat pentru a cere custodia lui Petru Jr., fiul Mădălinei.

Vezi imagini de la înmormântarea Mădălinei Manole

"Din punct de vedere legal, aceştia sunt îndreptăţiţi să facă în instanţă o astfel de cerere. Însă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti există o anchetă în derulare privind sinuciderea artistei şi chiar determinarea sau înlesnirea sinuciderii. De-abia după finalizarea acesteia putem vorbi de o acţiune a bunicilor", a declarat avocata Beatrice Comăniceanu la "Acces Direct".

"Instanţa tutelară este cea care decide custodia copilului în funcţie de ancheta socială, însă este mai bine să se aştepte concluziile anchetei", a mai spus aceasta.

Pe aceeaşi temă:

Mădălina Manole: «Nu m-am sinucis!»

Părinţii Mădălinei Manole spun că Mircea Petru este responsabil pentru moartea fiicei lor

Mai multe