Părinţii Mădălinei nu au niciun drept asupra averii!
Se va da o luptă grea pentru averea Mădălinei Manole. Avocatul George Papu a declarat pentru Realitatea TV că sunt slabe şanse ca părinţii cântăreţei să pună mâna pe averea artistei.
Scandaluri post-mortem, în showbiz
EXCLUSIV: Părinţii Mădălinei Manole aduc acuzaţii grave în cazul morţii artistei
"Este un principiu al chemării la moştenire a rudelor, în ordinea claselor de moştenitori legali. Adică, fiul fiind în prima clasă înlătură părinţii şi orice alte rude. Deci, nu putem să aducem în discuţie parinţii Mădălinei ca moştenitori. Oricum, copilul primeşte cea mai mare parte din avere. Trei sferturi", a declarat la Realitatea TV avocatul George Papu.
Paula Iacob, avocata Mădălinei Manole a declarat la Realitatea Tv că artista şi soţul ei Petru Mircea au realizat bunuri comune, astfel că acestea se vor împărţi între el şi copil.
"Lupta se va da pe bunurile de ordin material: casă, mobilă, ceea ce ei au făcut în timpul căsătoriei. Din câte am înţeles din mass media, ambii au muncit, el are şi el la rândul lui o calificare frumoasă. Deci casa şi ceea ce au realizat împreună este de cota 1/ 2 a soţului, cealaltă cotă, trei sferturi ale copilului şi un sfert al soţului.", a spus Paula Iacob.
În ceea ce priveşte drepturile drepturile de autor, Mihaela Sava a declarat pentru Jurnalul Naţional că acestea se vor împărţi între soţ şi fiu.
Soţul şi copilul Mădălinei Manole vor deveni moştenitorii drepturilor de autor!
"Atât fiul, cât şi soţul artistei vor deveni moştenitori ai drepturilor de autor ale artistei în cotele stabilite de lege, respectiv, copilul o cotă de ¾ şi soţul, o cota de ¼ din aceste drepturi", spune Sava.
Părinţii Mădălinei însă ameninţă că nu-i vor permite lui Mircea să pună mâna pe averea Mădălinei, ba mai mult îşi doresc să obţină custodia băiatului cântăreţei.
"Pentru ca Petru Mircea să fie decăzut din drepturi părinteşti, trebuie îndeplinite mai multe condiţii. Decâderea din drepturile părinteşti se face numai în cazuri limitativ prevăzute de lege care constau în greşita exercitare a drepturilor şi îndatoririlor părinteşti. Decăderea din drepturile părinteşti constituie cea mai gravă sancţiune civilă ce se poate lua împotriva părintelui care, prin felul de exercitare a drepturilor părinteşti sau purtarea sa abuzivă, neglijenţa gravă în îndeplinirea îndatoririlor, pune în pericol sănătatea, dezvoltarea fizică a copilului, educarea sau pregătirea profesională a acestuia", a spus Iulia Albu, avocat în cadrul Baroului Bucureşti.
Iată cum poate pierde tutela copilului soţul Mădălinei Manole!