Pasiune zero! Vladimir Drăghia s-a plictisit lângă iubită la o petrecere de fiţe pe plajă! FOTO EXCLUSIV

4 august 2014 8:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

E unul dintre cel mai dorit bărbaţi din România, dar weekendul trecut la mare, Vladimir Drăghia nu i-a captat atenţia nici măcar iubitei! Actorul s-a plictisit teribil la o petercere pe plajă în compania femeii cu care se iubeşte. Cum discuţiile între ei au fost foarte limitate, tânărul i-a cerut domnişoarei telefonul să-l verifice şi a părut absent la toată distracţia care era în toi în jurul lor!

Vladimir Drăghia a jucat câteva scene care i-ar fi plictisit şi pe cei mai mari admiratori ai săi. Totul s-a întâmplat pe plajă, la o petrecere dintr-un club de fiţe. Deşi atmosfera era antrenantă, iar la doi paşi auzea valurile mării, Drăghia nu s-a ridicat de la masă!

Însoţit de iubita lui, actorul a schimbat câteva vorbe cu tânăra jună, dar nici discuţia nu a fost de prea mare interes.

După ce s-a făcut comod şi şi-a urcat picioarele pe scaunul partenerei, actorul a privit minute-n şir în gol, timp în care iubita lui a butornat de zor telefonul.

Când a realizat că şi lui i-ar putea trece mai uşor vremea dacă ar arunca un ochi în mobil, actorul i-a cerut consoartei să scotocească prin geantă accesoriul de care avea mare nevoie. S-au intersectat, doar când fostul "burlac" a apucat-o strâns de mână pe iubită pentru a intra în posesia mobilului.

Gestului a fost "răsplătit" cu o grimasă făcută de tânără, care sigur nu le-a adus buna dipoziţia de care aveau mare nevoie. Se anunţă oare nori negri deasupra relaţiei celor doi?    

Mai multe