Patru adulţi s-au chinuit să o tundă pe fetiţa Oanei Roman

10 ianuarie 2016 21:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aşa mamă, aşa fiică! Cochetă din fire, Oana Roman (39 de ani) a devenit repede un model pentru fiica ei, Isabel (2 ani), iar acum cea mică adoră să testeze farduri, rujuri şi parfumuri.

Toată ziua îşi bagă degeţelele prin trusa de cosmetice, aşa că mama ei a decis să-i facă o surpriză: recent a dus-o într-un salon de coafură adevărat, şi nu oriunde, ci la celebrul hair-stylist Laurent Tourette, în Dorobanţi. Reporterii Click! le-au însoţit, iar ceea ce a urmat e mai mult decât haios. Patru adulţi i-au stat lui Isabel la dispoziţie, au încercat să-i intre în voie şi să o facă să stea cuminte pe scaun, pentru a-i fi tunşi zulufii de culoarea mierei: părinţii, Oana şi Marius Elisei, bona filipineză, dar şi maestrul Laurent. A

cesta a reuşit în cele din urmă să-şi mulţumească clienta, care la început a vărsat un potop de lacrimi. “Isa crește, spune cuvinte noi, e foarte haioasă, zâmbește tot timpul. Îmi ia pantofii și îi împrăștie prin toată casa, îi place să vină în baie, să-și bage mâinile în farduri. Acum avem o problemă, a descoperit YouTube și vrea să se uite la cântecele cât e ziua de lungă, dar noi nu prea o lăsăm. Cântă, dansează se distrează foarte mult”, ne-a povestit, încântată, prezentatoarea emisiunii „Star Salvator” (Antena Stars).

Mai multe