Pătruleasa s-a ars când îi făcea pâine soţului

24 septembrie 2009 19:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi poate părea cel puţin ciudat ca o vedetă de calibrul Simonei Pătruleasa să petreacă zilnic câteva ore în bucătărie, ştirista de la Kanal D spune cu mâna pe inimă că este o gospodină desăvârşită.

„Îmi place foarte mult să gătesc şi o fac chiar bine. Prefer să stau acasă decât să ies la discotecă. Este o pasiune de-a mea şi încerc tot timpul să gătesc reţete noi", a declarat Simona pentru Click! „Îi iese foarte bine tiramisu şi pâinea împletită la cuptor", a completat-o soţul său, omul de afaceri Sabin Ivanof.

„Ultima oară am făcut pâine în urmă cu doar câteva zile, iar din grabă m-am ales cu o arsură de toată frumuseţea pe mâna dreaptă. Am avut ceva treabă prin casă şi uitasem de pâine, iar atunci când mi-am amintit, am fugit direct la cuptor. Pentru că aveam impresia că deja e arsă şi trebuie să o scot cât mai repede, nu mi-am mai pus mănuşi. Vă daţi seama, tava era extrem de fierbinte, şi m-am ars destul de rău", ne-a mai spus Simona.

Tocmai datorită pasiunii sale pentru gătit, bruneta a acceptat să prezinte emisiunea „Pe gustul tău", producţie a Local Tv Network, ce va fi difuzată la posturile locale de televiziune din provincie. În paralel, va continua cu job-ul de la Kanal D.

Mai multe