Paul Ipate a rămas cu "sechele" după «Ferma Vedetelor»

8 iunie 2016 18:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul Paul Ipate (31 de ani) a câștigat titlul de Fermierul anului, dar și pe cel de Cel mai harnic fermier, în urma emisiunii care s-a filmat timp de trei luni în Cipru, "Ferma Vedetelor". A muncit, s-a spetit și a câștigat 50.000 de euro, din care a donat jumătate către Hospice. Casa Speranței, asociația care tratează persoane cu boli grave.

Viața i s-a schimbat considerabil după lunile de muncă în tabăra cipriotă, Paul căpătând noi obiceiuri. Unul dintre ele este legat de tăiatul lemnelor, activitate care i-a devenit familiară în timpul zilelor pe care le-a petrecut dând din topor pentru a se încălzi sau a construi țarcuri pentru animale. Actorul a scris pe pagina lui de Facebook, unde poate să fie din nou activ, că s-a trezit de dimineața cu chef de treabă.

"Cine se trezeste de dimineata, taie lemne..#secheledinferma", a scris Ipate alături de imaginea care-l înfățișează în fața unui maldăr de bușteni și cu un topor pe umăr, semn că experiența recent încheiată nu l-a făcut să se pună pe tânjeală, ci demonstrează că este la fel de harnic ca atunci când lupta pentru bani și properitatea fermei.

Mai multe