Paul McCartney și-a văzut soția reîncarnată într-o veveriță după ce a consumat droguri

3 septembrie 2018 10:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Paul McCartney a făcut o serie de mărturisiri șocante cu privire la experiențele lui din ultima perioadă după ce a consumat droguri. Faimosul membru al trupei The Beatles a mărturisit că și-a văzut soția reîncarnată într-o veveriță.

Artistul a mărturisit că în urma consumul de droguri a putut să o vadă pe soția lui care a decedat cu mulți ani în urmă. Nu a văzut-o în formă umană, ci animală, mai exact, ea era o veveriță. Vocalistul trupei The Beatles a mărturisit că, deși el se drogase, nu datorită lor a reușit să-și vadă soția, ci pentru că era un semn, conform mirror.co.uk

Paul McCartney a mărturisit în cadrul aceluiași interviu faptul că l-a văzut și pe Dumnezeu atunci când s-a drogat cu unul dintre prietenii săi. 

„L-am văzut pe Dumnezeu, acest luru imens, ca un zid, am fost uimit”, a explicat Paul McCartney.  El a văzut divinitatea ca fiind un zid infinit, iar el se afla la picioarele lui. 

Artistul a mărturisit că atunci când vedea divinitatea, era în afara trupului său. Oamenii de știință au mîrturisit că drogul pe care l-a folosit îi face pe oameni să își vadă trupurile de sus, de deasupra. 

Mai multe