Paula Chirilă a recunoscut divorțul: "Da, încă îl mai iubesc"

14 decembrie 2017 18:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Paula Chirilă și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația sa cu fostul soț. Actrița a avut o poveste de dragoste din care a rămas cu amintiri plăcute și împreuna sunt părinții Carlei, un copil pe care cei doi și l-au dorit mult.

Actrița a recunoscut că încă îl mai iubește și că îl apreciază pentru faptul că i-a oferit un copil pe care îl iubește enorm. 

"În 2007 eram deja căsătorită. Mă măritasem în 2005. În 2009 a apărut Carla, fetița mea, și de atunci sunt foarte fericită. Mă împlinește, mă echilibrează, văd viața diferit prin ochii ei. E foarte cool.

Da, încă îl mai iubesc pe fostul soț. E omul care mi-a dăruit cel mai de preț lucru. E un om de la care am învățat foarte multe. E un bărbat foarte frumos. Cred că am greșit amândoi. Nu mai eram eu atât de îngăduitoare și răbdătoare.

Am greşit şi eu şi el, şi am ajuns într-un punct în care să nu ne mai înţelegem,. Nu mai eram ascultătoare nu mai eram răbdătoare, şi e posibil să se fi stricat din partea mea... sunt convinsa că eu am stricat echilibrul", a spus Paula Chirilă într-o emisiune TV. 

Mai multe