Paula Chirilă, despre cele mai grele momente de la Ultimul Trib: «Mâncam și cartoane de foame»

10 noiembrie 2018 18:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Paula Chirilă a fost invitată în platoul unei emisiuni, unde a vorbit despre experiența sa din cadrul emisiunii Ultimul Trib. Actrița a dezvăluit că a trecut prin momente mai puțin plăcute, fiind nevoită să mănânce orice se putea, din cauza lipsei de hrană. Aceasta a mărturisit că emisiunea de la Antena 1 a reprezentat una dintre provocările vieții sale.

Deși a plecat cu gânduri optimiste din România către Madagascar, se pare că Paula Chirilă a dezvăluit câteva detalii neștiute, din culisele emisiunii Antenei 1. Actrița a declarat că nu se aștepta să-i fie atât de greu să se descurce și să se adapteze criteriilor concursului. După eliminarea sa din competiție, aceasta a povestit că a trecut prin momente dificile în perioada cât a concurat la Ultimul Trib. Totuși, vedeta consideră că participarea la această emisiune a fost provocarea vieții sale. 

Paula Chirilă, despre experiența sa la Ultimul Trib 

„De nebună ce sunt m-am dus. N-am știut că va fi provocarea vieții mele, că va fi atât de greu. Îmi place aventura, partea cu băștinașii mi-a plăcut foarte tare, ne-am distrat. A fost pe bune, am mâncat de pe jos, mâncam și cartoane de foame ce îmi era. N-am văzut nici o emisie, nu pot să mă uit unde apar eu. Am avut și multe spectacole și n-am avut timp”, a susținut Paula Chirilă la Antena Stars.

Paula a mărturisit, de asemenea, că a plecat recent într-o „escapadă amoroasă” la Viena, explicând cu zâmbetul pe buze că a găsit din nou dragostea adevărată, după ce fosta ei relație s-a sfârșit printr-un divorț. „Am timp să iubesc și dacă n-am îmi fac. De când m-am despărțit cumva am tras o linie și am făcut un calcul cât timp am avut pentru mine și mi-am dat seama că m-am neglijat”, a explicat actrița. 

Paula Chirilă plecase cu gânduri pozitive către Madagascar

Fiind o fire optimistă, Paula nu s-a gândit nicio clipă că va întâmpina dificultăți în cadrul competiției. Totuși, primele sale impresii legate de Ultimul Trib au fost de natură pozitivă. „Mi-am depășit aici foarte multe limite, am trecut peste multe frici pe care le aveam acasă pentru că aici am fost pusă în situații limită și a trebuit să lupt. Nu am mai fost înconjurată de mama, de prieteni, care să facă lucruri pentru mine, așa că a trebuit să mă descurc și să mă descopăr.

Mi-am făcut și câțiva prieteni, pe care sigur o să îi întâlnesc și după emisiune, oameni dragi sufletului meu datorită felului în care s-au comportat cu mine și cu cei din jur. Am întâlnit o echipă senzațională și am vizitat un ținut pe care probabil altfel nu l-aș fi vizitat, am văzut colțuri ale insulei pe care dacă aș fi cumpărat o excursie probabil nu le-aș fi văzut și am adunat amintiri cât pentru zece vieți!”, declara Paula Chirilă recent, potrivit revistei Viva

Mai multe