Paula Chirilă nu neagă o eventuală împăcare cu fostul soț: «Totul e posibil»

10 ianuarie 2018 7:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

După mai bine de un an în care a încercat să-și salveze mariajul cu Marius Aciu, Paula Chirilă, fosta prezentatoare de la Mireasă pentru fiul meu, și cel care i-a fost partener de viață timp de 12 ani au decis că este cazul să pună capăt căsniciei. Au divorțat, iar Paula parcă a înflorit.

Paula se arată optimistă în privința a ceea ce i-a rezervat viața pentru acest an. A spus sus și tare că este convinsă că va avea parte de momente foarte bune în 2018 și că lasă deschisă portița spre o nouă iubire.

"Nu s-au schimbat foarte multe lucruri, în sensul că Marius face parte din viața noastră. Chiar acum o oră-două a plecat de la noi. Avem o relație foarte bună de dragul fetei, de dragul nostru, eu de dragul lui și el probabil de dragul meu", a spus actrița la Antena Stars, în emisiunea "Agenția VIP".

Întrebată dacă este posibilă o împăcare cu cel care i-a fost alături 12 ani, Paula nu a negat: "Totul e posibil în viața asta". "Dacă el va începe o relație, dacă va găsi pe cineva, nu o să-i bag bețe în roate. O să mă bucur. Țin foarte mult la el. Acum sunt o femeie liberă".

Despre posibilul viitor partener și despre cum percepe fiica sa de opt ani întreaga situație, vedeta a adăugat: "Să fie un om bun, să iubească copiii. Sunt convinsă că vor apărea și oameni din aceștia pasageri în viața mea, dar sunt convinsă că totul mă va căli. Fata s-a adaptat cumva, i-am explicat într-un fel. A înțeles că tată stă în altă parte, dar se văd mereu", a încheiat Paula Chirilă.

Mai multe