Paula Iacob: “Nu am voie să vorbesc 10 zile”! Care este motivul

24 noiembrie 2014 8:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

De curând, la cumpărături fiind, avocata Paula Iacob a avut parte de un incident neplăcut: un trecător grăbit a îmbrâncit-o, ea s-a dezechilibrat şi a căzut cu faţa pe asfalt.

Paula Iacob (82 de ani) a avut nevoie de intervenţia urgentă a medicilor, care i-au  efectuat cusături la nivelul buzelor. În plus, pentru a se reface în scurt timp, doctorii i-au interzis să mai vorbească timp de 10 zile.

“Nu am voie să vorbesc prea mult ca să nu mi se desfacă firele. Iau antibiotice, atât. Din partea mea, m-aş duce mâine la treabă, dar nu am voie să vorbesc pentru cel puţin 10 zile. Sper, totuşi, să dureze mai puţin refacerea", a mărturisit avocata pentru ziarul Ring.

Avocata susţine că totul a fost doar o întâmplare nefericită.

"Vineri (21 noiembrie) am ieşit la cumpărături. Ploua, iar un băiat care alerga pe stradă m-a izbit, când a trecut pe lângă mine. În acel moment aveam ocupate ambele mâini cu plasele şi cu geanta, m-am împiedicat şi am căzut în faţă. Având mâinile ocupate, n-am mai putut reacţiona normal şi să mă sprijin în ele...", a adăugat avocata, potrivit aceleiaşi surse.

Mai multe