Paula Pavel, eliminată de la "Ferma" după doar o noapte. A încălcat regulile competiţiei!

3 aprilie 2019 23:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Răsturnare de situaţie la emisiunea "Ferma Vedetelor", de la PRO TV. Sora Claudiei, Paula Pavel, a intrat în competiţie din dorinţa de a o răzbun şi a câştiga premiul cel mare, dar se pare că nu a avut o strategie prea bună pentru a face acest lucru, reuşind să îi deranjeze pe cei doi prezentatori, Mihaela şi Cristi, şi să fie eliminată din competiţie după doar o noapte petrecută alături de colegi.

Marţi, 2 aprilie, telespectatorii au avut o surpriză de proporţii atunci când Paula Pavel a intrat în competiţie pentru a o răzbuna pe sora sa, Claudia, care a avut numeroase conflicte cu Brigitte Năstase. Cele două şi-au aruncat cuvinte grele, iar Brigitte a insinuat că artista ar fi avut o aventură cu primul său soţ în vremea în care era minoră. La rândul său, Claudia nu a tolerat ieşirile nervoase ale fostei soţii a lui Ilie şi i-a adresat o serie de cuvinte care nu i-au făcut cinste. În acest context, este de înţeles de ce Paula Pavel a considerat necesar să participe la emisiune după eliminarea Claudiei. Însă socotelile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg, iar Paula a fost eliminată după doar o noapte petrecută la fermă, după ce a încălcat grav regulamentul.

Paula nu a fost primită cu prea multă căldură de colegii ei, iar în scurtul timp petrecut alături de ei a lansat o serie de acuzaţii foarte grave, insinuând că Brigitte ar fi otrăvit-o cu picături de ochi pe sora sa, care a început să acuze stări de rău imediat ce a ajuns în Bucureşti. Timp de cinci zile, Claudia ar fi fost slăbită, vărsând şi având o stare generală alterată, iar analizele ar fi dezvăluit că a ingerat o substanţă pe care organismul ei nu a tolerat-o.

În plus, sora lui Cream nu s-a limitat la a face doar aceste speculaţii, ci şi-a dat lavaliera jos în repetate rânduri, deşi regulamentul interzice clar acest lucru. Mai mult decât atât, ea ar fi rugat-o pe Brigitte să o urmeze într-un loc mai retras unde i-a formulat foarte clar că a intrat în emisiune pentru a o discredita şi a-i plăti pentru comportamentul manifestat faţă de sora sa.

Moderatorii emisiunii, Mihaela Rădulescu şi Cristian au luat atitudine imediat şi i-au solicitat Paulei să părăsească emisiunea întrcât a demonstrat că “nu poate înţelege regulile după care funcţionează o comunitate”.

Cine este Paula Pavel? 

Paula este recunoscută pentru talentul în arta machiajului. Este unul din cei mai experimentaţi make-up artişti şi nu se dă jos din pat pentru mai puţin de 300 de euro. “Paula Pavel are cliente exclusiviste din elita Bucureştiului. Multe doamne din show-biz sau din lumea mondenă o preferă pe sora Claudiei, ca să le transforme în dive. Paula a lucrat și pentru câteva vedete de la Hoolywood, printre care Pamela Anderson şi Megan Fox. A mai lucrat, timp de 40 de zile, pentru filmul „Terapie pentru crimă”, în care Claudia Pavel a fost protagonistă.

Mai multe