Pavel Bartoş, după ce Smiley a devenit tătic: „Nu realizează că de vreo 9 luni are o față schimbată, de om fericit”

11 martie 2021 20:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Colegul din culise al lui Smiley de la „Românii au talent” și prieten bun și apropiat cu acesta, Pavel Bartoș, a vorbit despre artist în noul său rol de tătic, după ce el și Gina Pistol au devenit în mod oficial părinți.

Smiley a anunţat emoționat pe reţelele de socializare că a devenit tată de fată, după ce partenera lui, Gina Pistol, a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Artistul a precizat că proaspăta mămică se simte bine, iar fetiţa lor are 3,2 kg şi 51 de cm.

Așa cum era de așteptat, mesajele din partea prietenilor și admiratorilor cuplului au început să curgă, însă unul dintre cele mai emoţionante îi aparţin lui Pavel Bartoş, care îi este vechi coleg şi prieten lui Smiley. Mai mult decât atât, cei doi au devenit și  parte din aceeași familie, după ce Smiley a botezat-o pe mezina actorului, Sofia, în urmă cu aproximativ 7 ani.

„Aceşti doi oameni sunt cei mai fericiti oameni de pe planetă! Au devenit părinţi! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e şi finuţa Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten, pentru acest moment! Andrei bine ai venit in clubul tăticilor!', a transmis Pavel Bartoş pe reţelele de socializare.

„Mă bucur că i s-a întâmplat (n.r.: că a devenit tătic)! E parte din familia mea şi parcă zici că fratele, sora, cineva tare drag mie mi-a facut o bucurie. Erau foarte emoţionaţi (n.r.: Gina şi Smiley), el nu realizează că de vreo nouă luni are o faţă schimbată, de om fericit”, a spus Pavel Bartoş, conform Viva.

Mai multe