Pe balcon, cu fese din silicon! Loredana Chivu, Raluca Podea și Simona Trașcă fac ravagii la mare

20 iunie 2019 12:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cum silicoanele în sâni sunt deja peste tot, doamnele și domnișoarele dornice să se "tuneze" au trecut la un alt nivel: își bagă silicon în fese sau, după caz, grăsime proprie, extrasă din alte zone de pe corp. În showbiz-ul autohton există multe exemple, dar vă prezentăm trei dintre ele: Raluca Podea, Simona Trașcă și Loredana Chivu. Cele trei și-au etalat deja dotările pe Litoral.

Loredana Chivu (29 de ani)  a fost în centrul atenției, weekend-ul trecut, pe o plajă din stațiunea Mamaia, unde s-a bronzat într-un costum de baie minuscul. Fosta asistentă a lui Dan Capatos i-a uimit pe turiști cu posteriorul mărit anul trecut, cu ajutorul unei substanțe injectabile, efect care durează aproximativ cinci ani.  

Dar și Raluca Podea (32 de ani) s-a pozat, deunăzi, cu fundul la vedere, pe balconul hotelului în care s-a cazat pe Litoral, de parcă ar vrea să-i facă în ciudă fostului ei iubit, Florin Pastramă, devenit între timp soțul lui Brigitte Năstase. Raluca a recunoscut că a apelat la anume proceduri, pentru a avea un posterior de braziliancă. Nu în cele din urmă, Simona Trașcă (38 de ani) este o altă vedetă care se laudă cu un fund bombat, pozele sale, de la Mamaia, în costum de baie, făcând ravagii pe Internet.

Blonda a fost nevoită să se rotunjească cu zece kilograme, în urmă cu trei ani, pentru ca medicii să-i poată injecta grăsime în fese: ”M-am documentat ce să mănânc pentru a mă îngrăşa. Am băut multe sucuri, am mâncat multe sandvişuri, prăjituri. Acum mă menţin până mă operez. Am înţeles că este o operaţie grea. Îmi ia grăsime de la burtă, şolduri, mâini. Operaţia ţine mai mult decât cea de silicon în fese”, povestea ea, înainte de a se lăsa pe mâna medicului estetician.

Citește și:

Funduri cu silicon sau "bombeuri" beton? Tot ce trebuie să știi despre mărirea feselor!

Fundul ăsta a costat 4.000 de euro! A meritat investiția?

Mai multe