Pe ele vrea toată lumea să le întâlnească la plajă! Cum se bronzează Peneacă, Ghenea şi Menghia!

22 iulie 2016 12:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu vă aşteptaţi să daţi ochii cu ele la Jupiter sau la Mamaia, căci aceste frumuseţi, cu care Mama Natură a fost extrem de darnică, se bronzează mai mult în străinătate, pe plajele superbe din Italia, pe Coasta Amalfi, Capri, Calabria sau Rimimi.

Catrinel Menghia (30 de ani), Mădălina Ghenea (27 de ani) şi Alice Peneacă (24 de ani) sunt printre cele mai frumoase fotomodele din lume, iar bărbaţii ar da orice să le vadă în realitate, la plajă. Tot ce putem noi face este să vi le arătăm în poze.

Mădălina Ghenea atrage atenţia cu picioarele-i interminabile şi cu decolteul generos, Catrinel Menghia pare o sirenă la malul mării, în costum de baie roşu, din două piese, iar Alice Peneacă ne ia ochii cu sânii perfecţi, naturali, cu care câştigă sute de mii de euro din reclamele la lenjerie intimă. 

De altfel, Alice, care este soţia omului de afaceri Bobby Păunescu, a făcut ravagii şi pe litoralul românesc, unde s-a relaxat în urmă cu două săptămâni. Bruneta a fost de departe cea mai sexy turistă din Mamaia, căci s-a plimbat pe faleză într-o rochiţă-plasă, sutien şi bikini tanga.

Mai multe