Pelinel, probe de coafură pentru nunta cu Borcea. E schimbată radical

28 septembrie 2018 11:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au mai rămas două zile până când Valentina Pelinel va deveni mireasa lui Cristi Borcea, după ce pe 12 septembrie a primit, în acte, numele lui. Cei doi fac nuntă duminică, 30 septembrie, la Budapesta, iar blondina e în focul pregătirilor.

Nunta anului în România se apropie cu pași repezi. Evenimentul este cu atât mai important, cu cât mireasa este și însărcinată cu gemeni, această veste venind ca o bombă în showbiz, ținând cont că tăticul Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare recent, pe 2 iulie. Cei doi n-au stat mult pe gânduri, iar pe 12 septembrie au făcut cununia civilă, iar duminică, 30 septembrie, fac nuntă la Budapesta, Ungaria, în prezența a 40 de invitați. Nași le vor fi Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția lui, Irina Nicolae, fosta solistă de la ASIA. Nerăbdătoare, frumoasa mireasă a pus azi (28 septembrie) pe Facebook o imagine cu ea total schimbată, coafată și machiată ca de revistă.

Valentina s-a lăsat pe mâinile prietenei ei, Elena Ciftici, make-up artist, așa cum fac toate femeile înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Probele de machiaj și de coafură sunt extrem de importante, pentru ca în ziua cea mare să fie totul perfect.  

Mai multe