Pentru a-4-a oară la «Masterchef». Ce răspuns a primit concurentul

22 septembrie 2015 22:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii culinare «Masterchef» a debutat luni (14 septembrie), începând cu ora 20.30, la Pro Tv. Pasionaţii de bucătărie au aşteptat cu sufletul la gură întâlnirea cu cei 3 juraţi, şi anume Patrizia Paglieri, Foa și Adrian Hădean.

Noul sezon al emisiunii culinare «Masterchef» le-a adus surprize chefilor din partea concurenţilor, care au încercat să îi convingă că merită să meargă mai departe pentru a câştiga titlul de MasterChef al României. Este şi cazul lui Marin Vîlcan, în vârstă de 55 de ani, care şi-a încercat norocul pentru a patra oară la «Masterchef».

Marţi seară (22 septembrie), în cea de-a patra ediţie a noului sezon «Masterchef», bărbatul a fost din nou prezent, dar cu un preparat total diferit. Cu zâmbetul pe buze şi încrezător în propriile forţe, Nea Marin a ales să gătească un fel de mâncare mai complicat, menit să îi aducă şorţul cel mult dorit.

După ce au degustat preparatul, cei 3 chefi au dat verdictul final: de data aceasta, bărbatul a primit şorţul şi merge mai departe în competiţie.

Mai multe