Pentru a rămâne cu Majda, el a rupt biletul de America

4 mai 2018 16:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe Majda o ştie toată lumea. A jucat în ”Aniela” şi în ”Regina”, telenovelele difuzate de Acasă TV, iar recent a participat la ”Ferma vedetelor”, de la PRO TV. Senzuala mulatră a trecut prin experienţa unui divorţ în 2016, însă acum zâmbeşte din nou. De opt luni, ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, alături de Mihai Ştefan, fostul iubit al lui Laurette Atindehou.

Debutul acestei idile a avut loc ca în filmele de dragoste. Majda şi Mihai s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni. Ea nu se gândea că va fi cu el, însă bărbatul a făcut un gest cu care pur şi simplu a dat-o gata.

”Mihai voia să plece definitiv din România. Îşi cumpărase bilet de avion, doar dus, pentru America, acolo unde voia să se stabilească definitiv. Însă a venit la mine şi mi-a spus nişte lucuri superbe. Mi-a spus că simte că sunt dragostea vieţii lui şi că într-o viaţă anterioară am fost împreună, apoi a rupt biletul de avion în faţa mea, şi de atunci am rămas împreună”, a declarat Majda Aboulumosha, pentru Click! 

Mai multe