Pepe a stârnit hohote de râs! Ce a acceptat să facă de dragul Mariei | VIDEO

10 iulie 2015 10:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pepe (35 de ani) nu-şi mai încape în piele de fericire de când a devenit tătic! Atunci când nu este plecat la concerte sau la filmări, artistul profită din plin de timpul pe care îl are liber pentru a se distra în familie. Solistul a petrecut câteva ore cu Maria, fetiţa lui care luna viitoare va împlini trei ani, şi a filmat întregul moment. Imaginile au făcut deliciul fanilor.

Cei doi au ales să se joace în curtea casei. Au instalat mini piscina gonflabilă a fetiţei şi au pus bile şi jucării în apă. Maria a strâns bilele în pălăria de soare, pe care mai apoi şi-a pus-o pe cap, cu tot cu apă. Ca să-i facă pe plac micuţei, Pepe a fost nevoită să intre şi el în piscina. Înconjurat de mingi, care mai de care mai colorate, şi câteva pupuşi, artistul s-a amuzat copios când Maria l-a anunţat că este pe cale să mai aducă o pupuşă la bălăceală. Replica solistului a făcut deliciul fanilor, care l-au felicitat pentru familia frumoasă pe care şi-a întemeiat-o. 

Pepe s-a căsătorit religios cu Raluca vara trecută. Cei doi sunt părinţii a două fetiţe minunate, Maria, care va împlini trei ani la 15 august, şi Rosa Alexandra, de numai trei luni.   

Mai multe