Pepe are de tras după accident: «Nu-mi pot ține fetițele în brațe»

16 ianuarie 2019 19:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

În timpul vacanţei de iarnă, Pepe (39 de ani) a suferit un accident pe pârtie. În urma căzăturii, umărul drept i s-a dislocat, iar acum face recuperare medicală pentru a-şi putea relua activităţile de zi cu zi. Celebrul latino-lover a declarat, pentru Click!, că nu îşi forţează deloc braţul. „Nu fac efort, nu îmi pot lua fetiţele în braţe”, a spus Pepe.

Pe pârtia din Braşov, unde se distra la începutul anului cu soţia, Raluca, şi cu cele două fiice, Maria (7 ani) şi Alexandra Rosa (5 ani),  Pepe a alunecat de pe placă, s-a dezechilibrat, şi, în cădere, şi-a dislocat umărul. A ajuns de urgenţă la spital, iar medicii i-au recomandat recuperare şi i-au impus o serie de restricţii. Celebrul solist a postat pe contul de Facebook şi câteva fotografii cu umărul rănit, dar şi cu specialistul care se străduia să i-l pună la loc. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe celebrul artist în timp ce mergea la tratament. Nu ia medicamente, însă urmează o terapie tradiţional chinezească de aliniament articular, indicată celor cu probleme la oase şi articulaţii.

A refuzat să ia medicamente

„Momentan mă refac. Merg la recuperare şi urmez tot felul de exerciţii. Puteam lua tratament, dar am refuzat, pentru că mă vindecam mai greu. Doctorul a spus că dacă reuşesc să suport durerea e în avantajul meu”, a declarat Pepe pentru Click!.

Umărul îi dă încă dureri, însă artistul se menajează. „Nu îmi pot ţine încă fetiţele în braţe. Ele nu înţeleg ce mi s-a întâmplat, le-am spus doar că am făcut buba. Deocamdată, fac activităţi uşoare, pot ţine telefonul şi pot să mă spăl pe faţă, spre exemplu. E normală durerea, dar, în vreo 10 zile, mă va lăsa. La finalul acestei săptămâni, voi face exerciţii uşoare şi gimnastică de recuperare. E destul de sâcâitor, pentru că pierd timp şi nervi”, a mai spus latino-loverul pentru Click!. Cu toate acestea, el onorează toate contractele, fiind prezent pe scenă la concerte chiar şi în aer liber.

Mai multe